Menyang kontèn

Seruyan Tengah, Seruyan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Seruyan Tengah
Kacamatan
Nagara Indonésia
KabupatènSeruyan
Pamaréntahan
 • CamatWiktor T. Nyarang, SE
Kode Kemendagri62.07.02 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] Seruyan Tengah iku kacamatan ing Kabupatèn Seruyan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 2.012 km2 lan okèhé sing ndunungi 29.859 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Rantau Pulut, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 200 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Seruyan Hulu
ing sisih kidul karo: Kacamatan Hanau
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Kotawaringin Kulon
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Kotawaringin Wétan

Désa lan kalurahan [2][besut | besut sumber]

Désa:

Kalurahan:

  1. Rantau Pulut

Refrensi[besut | besut sumber]

  1. "Cacahé pedudung ing situs Pemkab Seruyan". Diarsip saka sing asli ing 2008-12-22. Dibukak ing 2010-02-10.
  2. "Data Wewengkon ing situs Depdagri)" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-02-16. Dibukak ing 2010-02-10.

Pranala njaba[besut | besut sumber]