Menyang kontèn

Tumbang Setoli, Seruyan Hulu, Seruyan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tumbang Setoli
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSeruyan
KacamatanSeruyan Hulu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Tumbang Setoli iku désa ing Kacamatan Seruyan Hulu, Kabupatèn Seruyan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]