Menyang kontèn

Seruyan Hilir, Seruyan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Seruyan Hilir
Kacamatan
Nagara Indonésia
KabupatènSeruyan
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.07.01 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] Seruyan Hilir iku kacamatan ing Kabupatèn Seruyan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 6.087 km2 lan okèhé kang ndunungi 36.634 jiwa. Kutha krajan kabupatèn uga ana ing kacamatan iki.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Danau Sembuluh
ing sisih kidul karo: Sagara Jawa
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Kotawaringin Kulon
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Kotawaringin Wétan

Désa lan kalurahan [2][besut | besut sumber]

Désa:

Kalurahan:

  1. Kuala Pembuang I
  2. Kuala Pembuang II

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Cacahé pedudung ing situs Pemkab Seruyan". Diarsip saka sing asli ing 2008-12-22. Dibukak ing 2010-02-11.
  2. "Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-02-16. Dibukak ing 2010-02-11. {{cite web}}: External link in |title= (pitulung)