Menyang kontèn

Hanau, Seruyan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Hanau
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènSeruyan
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.07.04 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Hanau iku kacamatan ing Kabupatèn Seruyan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.135 km2 lan okèhé sing ndunungi 34.957 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Pembuang Hulu II, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 120 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Seruyan Tengah
ing sisih kidul karo: Kacamatan Danau Sembuluh
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Kotawaringin Kulon
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Kotawaringin Wétan

Désa [2][besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Cacahé pedudung ing situs Pemkab Seruyan". Diarsip saka sing asli ing 2008-12-22. Dibukak ing 2010-02-11.
  2. "Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-02-16. Dibukak ing 2010-02-11. {{cite web}}: External link in |title= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]