Prometium: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ms:Prometium
c (bot Mengubah: fa:پرومتیم)
c (bot Menambah: ms:Prometium)
[[ml:പ്രൊമിതിയം]]
[[mr:प्रोमेथियम]]
[[ms:Prometium]]
[[nl:Promethium]]
[[nn:Promethium]]
35.118

besutan

Menu navigasi