Kolombia: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Républik Kolombia''' iku [[nagara]] ing lor-kulon [[Amerika Kidul]] kang [[alas]]é ketel. Watara 72% wewengkoné arupa kawasan alas. Kolombia wewatesan karo [[Segara Karibia]] ing sisih lor lan kulon-lor; [[Venezuela]] lan [[Brasil]] ing sisih wétan; [[Peru]] lan [[Ekuador]] ing [[kidul]] sarta [[Panama]] lan [[Samudra Pasifik]] ing sisih kulon. Kolombia minangka nagara kang ngasilaké [[kopi]] paling akèh kaloro ing donya sawisé [[Brasil]]. Nagara kang diliwati garis [[khatulistiwa]] iki uga ngasilaké watu aji [[zamrud]]. Mèh 95% konsumsi [[zamrud]] donya asal saka nagara iki. Jembar wewengkon watara ping lorosetengahé pulo [[Sumatra]], [[Indonésia]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara]]
* [[Daftar nagara miturut bawana]]
351.333

besutan

Menu navigasi