Mangunreja, Tasikmalaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mangunreja
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènTasikmalaya
Pamaréntahan
 • Camat-
Kapadhetan/km²

Mangunreja iku kacamatan ing Kabupatèn Tasikmalaya, Jawa Kulon, Indonésia.

Cithakan:Mangunreja, Tasikmalaya