Parungponteng, Tasikmalaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Parungponteng
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènTasikmalaya
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.06.07 Edit the value on Wikidata
Kapadhetan/km²

Parungponteng iku kacamatan ing Kabupatèn Tasikmalaya, Jawa Kulon, Indonésia.

Cithakan:Parungponteng, Tasikmalaya