Maliku, Pulang Pisau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Maliku
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènPulang Pisau
Pamaréntahan
 • Camat

Maliku iku kacamatan ing Kabupatèn Pulang Pisau, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 411 km2 lan okèhé sing ndunungi 22.353 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Maliku, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 35 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Maliku
ing sisih kidul karo: Kacamatan Kahayan Kuala
ing sisih kulon karo: Kacamatan Sebangau Kuala
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Kapuas

Désa [3][4][5][besut | besut sumber]

  1. Badirih
  2. Gandang
  3. Gandang Kulon
  4. Garantung
  5. Kanamit
  6. Kanamit Jaya
  7. Kanamit Kulon
  8. Maliku Baru
  9. Purwodadi
  10. Sidodadi
  11. Sungai Baru Tewu
  12. Tahai Baru
  13. Tahai Jaya
  14. Wono Agung

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]