Wono Agung, Maliku, Pulang Pisau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wono Agung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènPulang Pisau
KacamatanMaliku
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Wono Agung iku désa ing Kacamatan Maliku, Kabupatèn Pulang Pisau, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]