Menyang kontèn

Pandih Batu, Pulang Pisau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pandih Batu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènPulang Pisau
Kode Kemendagri62.11.01 Edit nilai pada Wikidata

Kacamatan Pandih Batu iku sawijining kacamatan ing Kabupatèn Pulang Pisau, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 538 km2 lan okèhé sing ndunungi 21.741 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Pangkoh, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 50 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Maliku
ing sisih kidul karo: Kacamatan Kahayan Kuala
ing sisih kulon karo: Kacamatan Sebangau Kuala
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Kapuas

Désa [1][2][3][besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kecamatan lan Désa ing situs Pemkab Pulang Pisau[pranala mati permanèn]
  2. "Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-02-16. Dibukak ing 2010-03-09. {{cite web}}: External link in |title= (pitulung)
  3. Dhaptar kode désa Kalimantan Tengah

Pranala njaba[besut | besut sumber]