Jabiren Raya, Pulang Pisau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jabiren Raya
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènPulang Pisau
Pamaréntahan
 • Camat

Jabiren Raya iku kacamatan ing Kabupatèn Pulang Pisau, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.323 km2 lan okèhé sing ndunungi 8.099 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Jabiren, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 35 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Kahayan Tengah lan Kabupatèn Kapuas
ing sisih kidul karo: Kacamatan Kahayan Hilir
ing sisih kulon karo: Kacamatan Sebangau Kuala lan Kutha Palangka Raya
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Kapuas

Désa [3][4][5][besut | besut sumber]

  1. Garung
  2. Henda
  3. Jabiren
  4. Pilang
  5. Saka Kajang
  6. Simpur
  7. Tanjung Taruna
  8. Tumbang Nusa

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]