Menyang kontèn

Kahayan Hilir, Pulang Pisau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kahayan Hilir
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènPulang Pisau
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.11.05 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kahayan Hilir iku kacamatan ing Kabupatèn Pulang Pisau, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 360 km2 lan okèhé sing ndunungi 23.965 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Pulang Pisau, kutha krajan kabupatèn uga ana ing kacamatan iki.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Jabiren Raya
ing sisih kidul karo: Kacamatan Maliku
ing sisih kulon karo: Kacamatan Sebangau Kuala
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Kapuas

Désa lan kalurahan [3][4][5][besut | besut sumber]

Désa:

Kalurahan:

  1. Kalawa
  2. Pulang Pisau

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kalimantan Tengah sajeroning angka 2008, tabel 1.3
  2. Demografi ing situs Pemkab Pulang Pisau[pranala mati permanèn]
  3. Kacamatan lan Désa ing situs Pemkab Pulang Pisau[pranala mati permanèn]
  4. "Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-02-16. Dibukak ing 2010-03-10. {{cite web}}: External link in |title= (pitulung)
  5. Dhaptar kode désa Kalimantan Tengah

Pranala njaba[besut | besut sumber]