Menyang kontèn

Kahayan Kuala, Pulang Pisau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kahayan Kuala
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènPulang Pisau
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.11.02 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kahayan Kuala iku kacamatan ing Kabupatèn Pulang Pisau, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.155 km2 lan okèhé sing ndunungi 19.240 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Bahaur, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 75 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Pandih Batu lan Sebangau Kuala
ing sisih kidul karo: Sagara Jawa
ing sisih kulon karo: Kacamatan Sebangau Kuala lan Lempongan Sebangau
ing sisih wétan karo: Kacamatan Pandih Batu lan Kabupatèn Kapuas

Désa [3][4][5][besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kalimantan Tengah sajeroning angka 2008, tabel 1.3
  2. Demografi ing situs Pemkab Pulang Pisau[pranala mati permanèn]
  3. Kecamatan lan Désa ing situs Pemkab Pulang Pisau[pranala mati permanèn]
  4. "Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-02-16. Dibukak ing 2010-03-10. {{cite web}}: External link in |title= (pitulung)
  5. Dhaptar kode désa Kalimantan Tengah

Pranala njaba[besut | besut sumber]