Lowano, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lowano
Désa
Lowano kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Lowano
Lowano
Lowano kapernah ing Jawa Tengah
Lowano
Lowano
Lowano kapernah ing Indonésia
Lowano
Lowano
Koordhinat: 7°40′28″S 110°01′53″E / 7.67437°S 110.03132°E / -7.67437; 110.03132Koordhinat: 7°40′28″S 110°01′53″E / 7.67437°S 110.03132°E / -7.67437; 110.03132
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2012

Lowano iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)