Kabupatèn Rote Ndao

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kabupaten Rote Ndao)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Rote Ndao
Lambang Kabupatèn Rote Ndao
Lambang Rote Ndao
Sesanti: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Rote Ndao
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

6 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katulik, Protèstan, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané
Web: http://www.rotendaokab.go.id/

Kabupatèn Rote Ndao iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Rote Ndao ketata saking 6 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Lobalain
  2. Pasisir Baru
  3. Rote Kidul-kulon
  4. Rote Barat Laut
  5. Rote Tengah
  6. Rote Timur

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Nusa Tenggara Wétan
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Alor | Belu | Ende | Flores Wétan | Kupang | Lembata | Manggarai | Manggarai Kulon | Manggarai Wétan | Nagekeo | Ngada | Rote Ndao | Sabu Raijua | Sikka | Sumba Kulon | Sumba Kidul-kulon | Sumba Tengah | Sumba Wétan | Timor Tengah Kidul | Timor Tengah Lor

Kutha: Kupang

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia