Kabupatèn Sorong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Sorong
Lambang Kabupatèn Sorong
Lambang Kabupatèn Sorong
Motto: ""
Lokasi Kabupatèn Sorong
Dina Dadi:
Kutha krajan: kutha Sorong
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

42.322 km²[1]
Distrik
 - Cacahe:

12 Distrik
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 70.081 (2003)
+/- jiwa/km²
Suku bangsa:
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané
Web: www.sorongkab.go.id

Kabupatèn Sorong iku kabupatèn ing Propinsi Papua Kulon, Indonésia. Kutha Kutha Sorong iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : Klamono, Salawati lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 42.322 km² utawa hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

Lintang kidul lan  Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Sorong katata jroning 12 dhistrik, désa/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Aimas
  2. Beraur
  3. Klamono
  4. Makbon
  5. Salawati
  6. Sayosa
  7. Seget
  8. Segun

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Kabupatèn Sorong, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Sorong

Distrik: Aimas | Beraur | Klamono | Makbon | Salawati | Sayosa | Seget | Segun

Papua Kulon