Kabupatèn Sorong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Sorong
Lambang Kabupatèn Sorong
Lambang Kabupatèn Sorong
Motto: "---"
Lokasi Kabupatèn Sorong
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Sorong
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

42.322 km²[1]
Distrik
 - Cacahe:

12 Distrik
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 70.081 (2003)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané
Web: www.sorongkab.go.id

Kabupatèn Sorong iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonesia. Kutha Kutha Sorong iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : Klamono, Salawati lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 42.322 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Sorong katata jroning 12 distrik, --- désa/kelurahan. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Aimas
  2. Beraur
  3. Klamono
  4. Makbon
  5. Salawati
  6. Sayosa
  7. Seget
  8. Segun

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Sorong, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Sorong

Distrik: Aimas | Beraur | Klamono | Makbon | Salawati | Sayosa | Seget | Segun

Bali menyang: Papua Kulon

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Sorong&oldid=811150"