Aimas, Sorong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aimas
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènSorong
Kode Kemendagri92.01.07 Edit the value on Wikidata
Kampung/Kalurahan-

Distrik Aimas iku distrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Sorong propinsi Papua Kulon.

Kabupatèn Sorong, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Sorong

Distrik: Aimas | Beraur | Klamono | Makbon | Salawati | Sayosa | Seget | Segun

Kabupatèn Sorong