Menyang kontèn

Sayosa, Sorong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sayosa
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènSorong
Kode Kemendagri92.01.10 Edit nilai pada Wikidata

Distrik Sayosa iku distrik (setingkat karo kecamatan) ing Kabupatèn Sorong propinsi Papua Kulon.

Kabupatèn Sorong, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Sorong

Distrik: Aimas | Beraur | Klamono | Makbon | Salawati | Sayosa | Seget | Segun

Kabupatèn Sorong