Kabupatèn Bantaèng

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Bantaeng
120px
Lambang Bantaeng
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Bantaeng.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Bantaeng
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

6 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Bantaeng iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Kidul, kutha Bantaeng iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | besut sumber]

20° 21' 18‘’ Lintang lor lan 134' 8' Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Bantaeng ketata jroning 6 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Bantaeng
  2. Bissappu
  3. Eremerasa
  4. Pajukukang
  5. Tompobulu
  6. Uluere

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Sulawesi Kidul

Cithakan:Kabupatèn Bantaeng