John O'Shea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
John O'Shea
FIFA WC-qualification 2014 - Austria vs Ireland 2013-09-10 - John O'Shea 01.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa John Francis O'Shea[1]
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)[2][3]
Posisi main Bèg, Glandhang Bertahan
Katerangan klub
Tim saiki
Reading
Angka 16
Karir nom
Waterford Bohemians
Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2011 Manchester United 256 (10)
2000Bournemouth (silihan) 10 (1)
2001Royal Antwerp (silihan) 14 (0)
2011–2018 Sunderland 8 (0)
2018–saiki Reading
Tim nasional
2000–2002 Républik Irlandia U21 13 (1)
2001–2018 Républik Irlandia 70 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 07:00, 23 November 2011 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 9 Fèbruari 2011

John Francis O'Shea (lair ing Waterford, Irlandia, 30 April 1981; umur 39 taun) ya iku juru main bal-balan profésional ing kebangsaané Républik Irlandia kang main mingka bèg kanggo klub Sunderland ing Liga Primer Inggris.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Statistics 2009/2010" (PDF). PremierLeague.com. Premier League. p. 12. Retrieved 7 July 2011.
  2. "John-O'Shea". ManUtd.com. Manchester United. Retrieved 7 July 2011.
  3. "Player Profile: John O'Shea". premierleague.com. Premier League. Retrieved 25 March 2011.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Républik Irlandia