John O'Shea

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
John O'Shea
John O'Shea, after Barca match - 29th of April 2008.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak John Francis O'Shea[1]
Tanggal lair 30 April 1981 (umur 34)
Papan lair Waterford, Irlandia
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)[2][3]
Posisi pamain Bek, Gelandang Bertahan
Informasi klub
Klub saiki Sunderland
Nomer 16
Karir remaja
Waterford Bohemians
Manchester United
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1998–2011 Manchester United 256 (10)
2000 Bournemouth (silihan) 10 (1)
2001 Royal Antwerp (silihan) 14 (0)
2011– Sunderland 8 (0)
Tim nasional
2000–2002 Republik Irlandia U21 13 (1)
2001– Republik Irlandia 70 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 07:00, 23 November 2011 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 9 Februari 2011


John Francis O'Shea (dipunlairaken ing Waterford, Irlandia, 30 April 1981; umur 34 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan profesional ing kebangsaané Republik Irlandia sing main mingka bèk kanggo klub Sunderland ing Liga Primer Inggris.

Referensi[sunting | Owah sumber]

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_O%27Shea&oldid=835468"