John O'Shea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
John O'Shea
John O'Shea, after Barca match - 29th of April 2008.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa John Francis O'Shea[1]
Dhuwur 190 m (623 ft 4.3 in)[2][3]
Posisi main Bek, Gelandang Bertahan
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 16
Karir nom
Waterford Bohemians
Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2011 Manchester United 256 (10)
2000 Bournemouth (silihan) 10 (1)
2001 Royal Antwerp (silihan) 14 (0)
2011– Sunderland 8 (0)
Tim nasioanl
2000–2002 Républik Irlandia U21 13 (1)
2001– Républik Irlandia 70 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 07:00, 23 November 2011 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 9 Februari 2011

John Francis O'Shea (lair ing Waterford, Irlandia, 30 April 1981; umur 35 taun) ya iku pemain bal-balan profesional ing kebangsaané Républik Irlandia sing main mingka bèk kanggo klub Sunderland ing Liga Primer Inggris.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Statistics 2009/2010" (PDF). PremierLeague.com. Premier League. k. 12. Dijupuk 7 July 2011. 
  2. ^ "John-O'Shea". ManUtd.com. Manchester United. Dijupuk 7 July 2011. 
  3. ^ "Player Profile: John O'Shea". premierleague.com. Premier League. Dijupuk 25 March 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Républik Irlandia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_O%27Shea&oldid=1086704"