Jihing, Balai Riam, Sukamara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jihing
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSukamara
KacamatanBalai Riam
Pamaréntahan
 • Lurah désaAli Suwanto
Jembar75 km2 [1]
Gunggunging warga240 jiwa (2008) [2]
Pepadhet3,2

Jihing iku désa ing Kacamatan Balai Riam, Kabupatèn Sukamara, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Désa iki duwé jembar 75 km2, adohé saka kutha krajan kacamatan kurang luwih 27 km lan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 125 km. Cacahé sing ndunungi miturut proyeksi BPS Sukamara kanggo taun 2008, ya iku 240 jiwa. Padunung lanang okèhé 117 jiwa lan sing wédok okèhé 123 jiwa.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]