Air Dua, Balai Riam, Sukamara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Air Dua
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSukamara
KacamatanBalai Riam
Pamaréntahan
 • Lurah désaDidi Nurhadi
Pepadhet3,8

Air Dua iku siji désa ing Kacamatan Balai Riam, Kabupatèn Sukamara, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Désa iki duwé jembar 94 km2, adohé saka kutha krajan kacamatan kurang luwih 14 km lan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 110 km. Cacahé sing ndunungi miturut proyeksi BPS Sukamara kanggo taun 2008, ya iku 355 jiwa. Padunung lanang okèhé 184 jiwa lan sing wédok okèhé 171 jiwa.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]