Balai Riam, Balai Riam, Sukamara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Balai Riam
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSukamara
KacamatanBalai Riam
Pamaréntahan
 • Lurah désaSardiyanto
Pepadhet{{{7}}}

Balai Riam iku siji désa ing Kacamatan Balai Riam, Kabupatèn Sukamara, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia, uga dadi kutha krajan kacamatan.

Désa iki duwé jembar 77 km2. Adohé désa iki saka saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 98 km. Cacahé sing ndunungi miturut proyeksi BPS Sukamara kanggo taun 2008, ya iku 1.097 jiwa. Padunung lanang okèhé 589 jiwa lan sing wédok okèhé 508 jiwa.


Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]