Permata Kecubung, Sukamara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Permata Kecubung
Kacamatan
Nagara Indonésia
KabupatènSukamara

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]]

Permata Kecubung iku kacamatan ing Kabupatèn Sukamara, Kalimantan Tengah, Indonésia kanthi wates wewengkon:

  1. Sisih lor karo Kacamatan Lamandau lan Kacamatan Bulik Kabupatèn Lamandau.
  2. Sisih wétan karo Kacamatan Kotawaringin Lama Kabupatèn Kotawaringin Kulon.
  3. Sisih kidul karo Kacamatan Balai Riam.
  4. Sisih kulon karo Kabupatèn Ketapang Provinsi Kalimantan Barat.

Rujukan[besut | besut sumber]