Bangun Jaya, Balai Riam, Sukamara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bangun Jaya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSukamara
KacamatanBalai Riam
Pamaréntahan
 • Lurah désaSatiman
Pepadhet65

Bangun Jaya iku siji désa ing Kacamatan Balai Riam, Kabupatèn Sukamara, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Désa iki duwé jembar 21 km2, adohé saka kutha krajan kacamatan kurang luwih 7 km lan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 85 km. Cacahé sing ndunungi miturut proyeksi BPS Sukamara kanggo taun 2008, ya iku 1.365 jiwa. Padunung lanang okèhé 732 jiwa lan sing wédok okèhé 633 jiwa.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]