Fraizer Campbell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fraizer Campbell
Campbell, Fraizer.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Fraizer Lee Campbell
Dhuwur 172 m (564 ft 3.7 in)[1]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 9
Karir nom
2004–2006 Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2009 Manchester United 2 (0)
2006–2007 Royal Antwerp (pinjaman) 33 (21)
2007–2008 Hull City (pinjaman) 34 (15)
2008–2009 Tottenham Hotspur (pinjaman) 10 (1)
2009– Sunderland 38 (5)
Tim nasioanl
2008–2009 Inggris U-21 14 (4)
2012– Inggris 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 3 Maret 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 Februari 2012

Fraizer Lee Campbell (lair 13 Sèptèmber 1987; umur 29 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kango klub Sunderland ing posisi penyerang[2].

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 23 March 2011. 
  2. ^ "Sunderland seal Campbell capture". BBC Sport. 11 July 2009. Dijupuk 11 July 2009. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fraizer_Campbell&oldid=1085911"