Chris Smalling

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chris Smalling
Chris Smalling
Chris Smalling
Katerangan priangga
Jeneng dawa Christopher Lloyd Smalling[1]
Dhuwur 192 m (629 ft 11.1 in)[2]
Posisi main Bek tengah
Bek kanan
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester United
Angka 12
Karir nom
Maidstone United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007—2008 Maidstone United 12 (1)
2008—2010 Fulham 13 (0)
2010—kini Manchester United 20 (1)
Tim nasioanl
2008 Sekolah Inggris U-18 5 (1)
2009 U-20 Inggris 1 (0)
2009—2011 U-21 Inggris 14 (1)
2011—kini Inggris 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18 September 2011, 16.54 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 6 September 2011, 22.58 (UTC)

Chris Smalling (lair ing Greenwich, London, Inggris, 22 Novèmber 1989; umur 27 taun) ya iku salah sijining pemain bal-balan Inggris. Panjenengané bisa ing posisi minangka bek tengah utawa bek tengen. Saiki panjenengané main kanggo Manchester United lan kanggo Inggris.

Karir[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Chris Smalling naté main kanggo Maidstone United lan Fulham, sadurungé saiki main kanggo Manchester United.

Internasional[besut | besut sumber]

Chris Smalling nate main kanggo Inggris U-18, U-20 Inggris, U-21 Inggris, lan Inggris, lan lagi nyetak 1 gol kanggo tim U-21.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Christopher Lloyd Smalling". Soccerway. Dijupuk 30 June 2011. 
  2. ^ "Chris Smalling". ManUtd.com. Manchester United. Dijupuk 30 June 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chris_Smalling&oldid=1100811"