Timm Klose

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Timm Klose
Klose main kanggo timnas Swiss ing taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Timm Klose[1]
Tanggal lair (1988-05-09) 9 Mèi 1988 (umur 36)
Papan lair Frankfurt, Jerman
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol City
Angka 25
Karir nom
1993–2003 BSC Old Boys
2003–2004 FC Basel
2004–2007 BSC Old Boys
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2009 Basel U21 47 (3)
2009–2011 FC Thun 59 (4)
2011–2013 1. FC Nürnberg 45 (2)
20121. FC Nürnberg II 8 (1)
2013–2016 VfL Wolfsburg 30 (2)
2016–2021 Norwich City 117 (10)
2020–2021Basel (nyileh) 28 (2)
2022– Bristol City 16 (1)
Tim nasional
2010–2011 Swiss U-21 11 (0)
2011–2018 Swiss 17 (0)
2012 Swiss U-23 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23 April 2022.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 28 March 2020

Timm Klose (lair 9 Mei 1988) yaiku pemain bal-balan profesional Swiss sing main dadi Bek kanggo Bristol City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2019/20 Premier League squads confirmed". Premier League. 3 September 2019. Dibukak ing 3 September 2019.