Sam Bell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sam Bell
Katerangan priangga
Jeneng dawa Samuel John Bell[1]
Tanggal lair (2002-05-23) 23 Mèi 2002 (umur 22)
Papan lair Bristol, Inggris
Posisi main Forward
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol City
Angka 20
Karir nom
2011–2019 Bristol City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Bristol City 5 (0)
2019Clevedon Town (nyileh) 4 (3)
2019–2020Yate Town (nyileh) 12 (7)
2021–2022Grimsby Town (nyileh) 4 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:56, 29 August 2021 (UTC).


Samuel John Bell (lair 23 Mei 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi panyerang kanggo Bristol City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL - Squad List 2020/21" (PDF). English Football League. Dibukak ing 11 July 2021.