Menyang kontèn

Kane Wilson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kane Wilson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kane Leo Wilson[1]
Tanggal lair (2000-03-11) 11 Maret 2000 (umur 24)
Papan lair Birmingham, Inggris[2]
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[3]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol City
Angka 2
Karir nom
2007–2016 West Bromwich Albion
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2020 West Bromwich Albion 0 (0)
2017–2018Exeter City (nyileh) 19 (1)
2018–2019Walsall (nyileh) 14 (0)
2019Exeter City (nyileh) 17 (0)
2019–2020Tranmere Rovers (nyileh) 13 (0)
2020–2022 Forest Green Rovers 82 (4)
2022— Bristol City 0 (0)
Tim nasional
2015–2016 Inggris U-16 5 (1)
2016 Inggris U-17 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 05:45, 7 May 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:41, 23 August 2016 (UTC)

Kane Leo Wilson (lair 11 Maret 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Bristol City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Tranmere Rovers" (PDF). English Football League. kc. 73. Dibukak ing 27 October 2019.
  2. Kane Wilson ing Soccerway. Dijupuk 10 December 2018.
  3. "Kane Wilson". West Bromwich Albion F.C. Dibukak ing 27 October 2019.