Kane Wilson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kane Wilson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kane Leo Wilson[1]
Tanggal lair (2000-03-11) 11 Maret 2000 (umur 23)
Papan lair Birmingham, Inggris[2]
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[3]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol City
Angka 2
Karir nom
2007–2016 West Bromwich Albion
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2020 West Bromwich Albion 0 (0)
2017–2018Exeter City (nyileh) 19 (1)
2018–2019Walsall (nyileh) 14 (0)
2019Exeter City (nyileh) 17 (0)
2019–2020Tranmere Rovers (nyileh) 13 (0)
2020–2022 Forest Green Rovers 82 (4)
2022— Bristol City 0 (0)
Tim nasional
2015–2016 Inggris U-16 5 (1)
2016 Inggris U-17 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 05:45, 7 May 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:41, 23 August 2016 (UTC)

Kane Leo Wilson (lair 11 Maret 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Bristol City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Tranmere Rovers" (PDF). English Football League. kc. 73. Dibukak ing 27 October 2019.
  2. Cithakan:Soccerway
  3. "Kane Wilson". West Bromwich Albion F.C. Dibukak ing 27 October 2019.