Nathan Baker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nathan Baker
Baker main kanggo Aston Villa ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Nathan Luke Baker[1]
Tanggal lair (1991-04-23) 23 April 1991 (umur 32)
Papan lair Worcester, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.89 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol City
Angka 17
Karir nom
2004–2009 Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2017 Aston Villa 111 (1)
2009–2010Lincoln City (nyileh) 18 (0)
2011Millwall (nyileh) 6 (0)
2015–2016Bristol City (nyileh) 36 (1)
2017– Bristol City 91 (1)
Tim nasional
2008–2010 Inggris U-19 9 (0)
2011 Inggris U-20 4 (0)
2011–2013 Inggris U-21[3] 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 31 August 2021 (UTC).


Nathan Luke Baker (lair 23 April 1991) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Bristol City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Bristol City" (PDF). English Football League. kc. 9. Dibukak ing 16 June 2018.
  2. "Nathan Baker". Diarsip saka sing asli ing 6 Maret 2011.
  3. The FA.com – Nathan Baker's Profile Retrieved 1 December 2016.