Stefan Bajic

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Stefan Bajic
Bajic main kanggo Saint-Étienne ing taun 2020
Katerangan priangga
Tanggal lair (2001-12-23) 23 Dhésèmber 2001 (umur 21)
Papan lair Saint-Étienne, Perancis
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol City
Angka 31 [1]
Karir nom
2007–2019 Saint-Étienne
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018–2022 Saint-Étienne II 25 (0)
2019–2022 Saint-Étienne 9 (0)
2022 Pau 15 (0)
2022– Bristol City 0 (0)
Tim nasional
2016–2017 Perancis U-16 7 (0)
2017–2018 Perancis U-17 3 (0)
2018 Perancis U-18 1 (0)
2019 Perancis U-19 11 (0)
2022– Perancis U-21 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 05:28, 24 June 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 28 March 2022

Stefan Bajic (lair 23 Desember 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi kiper kanggo Bristol City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "🔢 City's 2022/23 squad numbers".