Mark Sykes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mark Sykes
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mark Sykes[1]
Tanggal lair (1997-08-04) 4 Agustus 1997 (umur 26)
Papan lair Belfast, Irlandia Lor
Dhuwur 6 ft 0 in (1.82 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Oxford United
Angka 10
Karir nom
Glenavon
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2019 Glenavon 117 (16)
2019– Oxford United 46 (1)
Tim nasional
Irlandia Lor U-18
Irlandia Lor U-19
2016–2018 Irlandia Lor U-21 11 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:29, 20 February 2021 (UTC).


Mark Sykes (lair 4 Agustus 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Oxford United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2019" (PDF). English Football League. Dibukak ing 6 March 2020.
  2. "Mark Sykes - Biography". oufc.co.uk. Oxford United F.C. Diarsip saka sing asli ing 16 January 2021. Dibukak ing 6 March 2020.