Menyang kontèn

Joe Williams

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Joe Williams
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joseph Michael Williams[1]
Tanggal lair (1996-12-08) 8 Dhésèmber 1996 (umur 27)[2]
Papan lair Liverpool, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol City
Angka 8
Karir nom
2004–2017 Everton
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2019 Everton 0 (0)
2017–2018Barnsley (nyileh) 34 (1)
2018–2019Bolton Wanderers (nyileh) 29 (0)
2019–2020 Wigan Athletic 38 (1)
2020– Bristol City 23 (0)
Tim nasional
2016 Inggris U-20 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:17, 1 May 2022 (UTC).


Joseph Michael Williams (lair 8 Desember 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Bristol City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 2 February 2018. Dibukak ing 11 February 2018.
  2. a b "Profile". 11v11. Dibukak ing 8 October 2017.