Menyang kontèn

Ayman Benarous

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ayman Benarous
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ayman Omar Benarous[1]
Tanggal lair (2003-07-27) 27 Juli 2003 (umur 20)
Papan lair Bristol, Inggris
Dhuwur 1.81 m (5 ft 11 in)
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol City
Angka 18
Karir nom
2009–2021 Bristol City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Bristol City 8 (0)
Tim nasional
2020 Inggris U-17 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:46, 1 April 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:28, 30 October 2021 (UTC)

Ayman Omar Benarous (lair 27 Juli 2003) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Bristol City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL Professional retain list 2019-20" (PDF). EFL.com. Dibukak ing 11 August 2021.