Menyang kontèn

Max O'Leary

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Max O'Leary
Katerangan priangga
Jeneng dawa Max Edward O'Leary[1]
Tanggal lair (1996-10-10) 10 Oktober 1996 (umur 27)
Papan lair Bath, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol City
Angka 12
Karir nom
2006–2015 Bristol City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013– Bristol City 27 (0)
2016Kidderminster Harriers (nyileh) 5 (0)
2016–2017Bath City (nyileh) 37 (0)
2017–2018Solihull Moors (nyileh) 6 (0)
2018Solihull Moors (nyileh) 17 (0)
2019–2020Shrewsbury Town (nyileh) 30 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11:35, 24 March 2022 (UTC).


Max Edward O'Leary (lair 10 Oktober 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi kiper kanggo Bristol City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Retained List 2015-16" (PDF). English Football League. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2 Dhésèmber 2016. Dibukak ing 26 Juni 2016.
  2. "Max O'Leary - Goalkeeper - First Team - Shrewsbury Town". Shrewsbury Town F.C. Diarsip saka sing asli ing 19 May 2020. Dibukak ing 27 March 2020. {{cite web}}: More than one of |archivedate= and |archive-date= specified (pitulung); More than one of |archiveurl= and |archive-url= specified (pitulung)