Ryley Towler

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ryley Towler
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ryley Ben Towler[1]
Tanggal lair (2002-05-06) 6 Mèi 2002 (umur 22)
Papan lair Bristol, Inggris
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol City
Angka 23
Karir nom
0000–2019 Bristol City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Bristol City 4 (0)
2019Frome Town (nyileh) 2 (0)
2020Taunton Town (nyileh) 5 (0)
2021Grimsby Town (nyileh) 13 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:16, 6 January 2022 (UTC).


Ryley Ben Towler (lair 6 Mei 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Bristol City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL - Squad List 2020/21" (PDF). English Football League. Dibukak ing 11 July 2021.