Saint-Étienne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Saint-Étienne iku kutha alit ing sisih wétan saka nagara Prancis. Kutha Lyon iku dadi salah siji tangga kutha saka Saint-Étienne.

Cathétan Suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]