FC Basel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

FC Basel iku jeneng tim bal-balan Swiss. Markasé dumunung ing kutha Basel, Swiss. Tim iki diadegaké taun 1893.

Gelar[besut | besut sumber]