FC Basel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

FC Basel iku jeneng tim bal-balan Swiss. Markasé dumunung ing kutha Basel, Swiss. Tim iki diadegaké taun 1893.

Gelar[besut | besut sumber]