FC Basel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Logo FC Basel
Stadhion St. Jakob Park Kandhang FC Basel

FC Basel iku jeneng tim bal-balan Switserlan. Markasé dumunung ing kutha Basel, Switserlan. Tim iki diadegaké taun 1893.

Gelar[besut | besut sumber]