Provinsi Torino

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Turin
120px
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Piedmont
Ibukutha Turin
Area 6,821 km²
Populasi (2004) 2,121,233
Kapadhetan 311
Komunitas 315
Nomor Polisi TO
Kodhe Pos 10010-10020, 10022-10026, 10028-10032, 10034-10038, 10040-10046, 10048, 10050-10078, 10080-10088, 10090-10095, 10098-10100
Kodhe Telepon 011, 0121, 0122, 0123, 0124, 0125, 0161
ISTAT 001
Presidhèn Antonino Saitta
Torino posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Turin ing Italia
Peta provinsi Turin.

Torino (basa Italia: Provincia di Torino) kuwi sawijining provinsi ing regione Piemonte ing Italia. Ibukuthané Torino.

Provinsi Torino kuwi salah siji provinsi paling gedhé ing Italia, ambané 6.830 km², lan uga minangka salah siji kang paing padhet, kanthi populasi kang cacahé 2.165.619 (2001). Ana 315 comune ing provinsi iki.[1].

Komunitas wigati[sunting | sunting sumber]

Comune Populasi
Torino utawa Turin 902,255
Moncalieri 55,992
Rivoli 50,499
Collegno 49,743
Nichelino 48,480
Settimo Torinese 47,601
Grugliasco 38,241
Venaria 35,250
Chieri 34,635
Pinerolo 34,456
Carmagnola 25,866
Ivrea 24,097
Chivasso 23,735
Orbassano 21,648
Cirié 18,622
San Mauro Torinese 18,505
Beinasco 18,411
Rivalta di Torino 18,349
Piossasco 17,179
Alpignano 16,934
Caselle Torinese 16,920
Giaveno 15,311

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Eropah | Italia | Piemonte
Alessandria | Asti | Biella | Cuneo | Novara | Torino | Verbano-Cusio-Ossola | Vercelli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Torino&oldid=813059"