Provinsi Biella

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Biella
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Piedmont
Ibukutha Biella
Area 913 km²
Populasi (2001) 186,960
Kapadhetan 205
Komunitas 82
Nomor Polisi BI
Kodhe Pos 13900
Kodhe Telepon 15
ISTAT 096
Presidhèn Sergio Scaramal
Biella posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Biella ing Italia

Biella (basa Italia: Provincia di Biella) kuwi sawijining provinsi ing regione Piemonte ing Italia. Ibukuthané dumunung ing kutha Biella.

Jembar wewengkon 914 km², lan populasi 187.249 (2001). Ana 82 comune ing provinsi iki.[1].

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Eropah | Italia | Piemonte
Alessandria | Asti | Biella | Cuneo | Novara | Torino | Verbano-Cusio-Ossola | Vercelli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Biella&oldid=813050"