Provinsi Asti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Asti
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Piedmont
Ibukutha Asti
Area 1,504.5 km²
Populasi (2004) 206,265
Kapadhetan 137
Komunitas 118
Nomor Polisi AT
Kodhe Pos 14010-14026, 14030, 14032-14037, 14039-14055, 14057-14059, 14100
Kodhe Telepon 011, 0141, 0144
ISTAT 005
Presidhèn Roberto Marmo
Asti posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Asti ing Italia

Asti (basa Italia: Provincia di Asti) kuwi sawijining provinsi ing regione Piemonte ing Italia. Ibukuthané dumunung ana ing kutha Asti.

Jembar wewengkon 1.511 km², lan populasi 208.339 (2001). Ana 118 comune ing provinsi iki.[1].

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]



Eropah | Italia | Piemonte
Alessandria | Asti | Biella | Cuneo | Novara | Torino | Verbano-Cusio-Ossola | Vercelli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Asti&oldid=813049"