Asti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
PMN-Mappa.png
Piazza del Cavallo

Asti minangka jeneng kutha ing Italia. Dunungé ing bagéan lor, yakuwi ana ing region Piemonte, Italia. Taun 2005, kutha iki nduwé pedunung cacahé 73.734 jiwa jroning wewengkon kang ambané 151,82 km². Kapadhetan kutha iki 485,67 jiwa/km². Kutha iki minangka ibukutha Provinsi Asti.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asti&oldid=838551"