Provinsi Novara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Novara
Provincia di Novara-Stemma.svg
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Piedmont
Ibukutha Novara
Area 1,339 km²
Populasi (2001) 343,097
Kapadhetan 256
Komunitas 88
Nomor Polisi NO
Kodhe Pos 28010-28019, 28021, 28024, 28028, 28040-28041, 28043, 28045-28047, 28050, 28053, 28060-28066, 28068-28072, 28074-28075, 28077-28079, 28100
Kodhe Telepon 011, 0161, 0163, 0321, 0322, 0323, 0331
ISTAT 003
Presidhèn Sergio Vedovato
Novara posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Novara ing Italia

Novara (basa Italia: Provincia di Novara) kuwi sawijining provinsi ing regione Piemonte ing Italia. Ibukuthané Novara.

Jembar wewengkon 1.339 km², lan populasi 343.040 (2001). Ana 88 comune ing provinsi iki.[1].

Komunitas wigati[sunting | sunting sumber]


Referensi[sunting | sunting sumber]

<Refrences/>

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Eropah | Italia | Piemonte
Alessandria | Asti | Biella | Cuneo | Novara | Torino | Verbano-Cusio-Ossola | Vercelli


Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ditemokaké, nanging tag <references/> ora ditemokaké

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Novara&oldid=870042"