Novara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Sudut kota Novara

Novara kuwi kutha ing Italia. Dunungé ing bagéan lor, yakuwi ing region Piedmont, Italia lan kutha paling padhet kaloro ing region iki sawisé Torino. Taun 2006, kutha iki nduwé pedunung 102.846 jiwa jroning wewengkon kang ambané 103 km². Kutha iki nduwé angka kapadhetan pedunung 990 jiwa/km². Kutha iki minangka ibukutha Provinsi Novara.

Arsitektur & panggonan wigati[sunting | sunting sumber]

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Novara&oldid=820053"