Wikipedia:Proyekwiki Sèwu désa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng rawuh ing proyek kolaborasi "Sewu désa", Proyek iki kagolong proyek kanthi topik Geografi sing diangkah bisa njangkepi katrangan ngenani désa-désa ing donya, utamané ing Indonésia. Amarga akèhé, lan supaya ana kaseragaman, mesthiné luwih cepet yèn digawé bebarengan. Ayo ramé-ramé majokaké Wikipedia Jv.

Partisipan[besut sumber]

(Sing nduwèni sedya arep mèlu nyengkuyung bisa nambah ing kéné)

  • Pras 01:00, 19 September 2008 (UTC)

Cithakan sing bisa dianggo[besut sumber]

Désa[besut sumber]

Skrip ing ngisor bisa dianggo (salin tèmpèl), kanthi ngowahi jeneng désa, kecamatan, kabupatèné lan provinsiné nganggo jeneng sing bener.

  • Infobox Désa
{{desa
|peta          =
|jeneng          =Kragilan
|provinsi      =Jawa Tengah
|dati2         =Kabupatèn
|jeneng dati2    =Klathèn
|kecamatan     =Gantiwarna
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon          =-
|pedunung      =-
|kapadhetan     =-
}}
  • Isi
'''Kragilan'', iku salah sawijining désa / Kalurahan ing [[Gantiwarna, Klathèn|Kecamatan Gantiwarna]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]]. 

==Delengen uga==
* [[Gantiwarna, Klathèn]]
* [[Kabupatèn Klathèn]]

==Pranala jaba==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi {{sorot|Kabupatèn Klathèn}}]

{{kelurahan-stub}}
{{Kecamatan Gantiwarna }}
{{Kabupaten Klaten }}

[[id:Kragilan, Gantiwarno, Klaten]]

Navbox Kecamatan[besut sumber]

Cithakan navbox kecamatan bisa nganggo skrip ing ngisor iki lan diganti jeneng provinsi, kabupaten, kecamatan lan désané.

  • Navbox Kecamatan
<br clear=all>
<center>
{| id="toc" style="margin: 0 2em 0 2em;"
! align="center" style="background:#ccccff" width="100%" | <div style="float:left;width:50px;"> </div> 
[[Gantiwarna, Klathèn|Gantiwarna]], [[Kabupatèn Klathèn |Klathèn]], [[Jawa Tengah]]
| width="50px" | 
|-
| align="center" style="font-size: 90%;" colspan="2" | 
'''Désa-désa:'''
[[Baturan, Gantiwarna, Klathèn|Baturan]] | [[Ceporan, Gantiwarna, Klathèn|Ceporan]] | [[Gentan, Gantiwarna, Klathèn|Gentan]] | [[Gesikan, Gantiwarna, Klathèn|Gesikan]] | [[Jabung, Gantiwarna, Klathèn|Jabung]] | [[Jogoprayan, Gantiwarna, Klathèn|Jogoprayan]] | [[Karangturi, Gantiwarna, Klathèn|Karangturi]] | [[Katekan, Gantiwarna, Klathèn|Katekan]] | [[Kertèn, Gantiwarna, Klathèn|Kertèn]] | [[Kragilan, Gantiwarna, Klathèn|Kragilan]] | [[Mlésé, Gantiwarna, Klathèn|Mlésé]] | [[Muruh, Gantiwarna, Klathèn|Muruh]] | [[Mutihan, Gantiwarna, Klathèn|Mutihan]] | [[Ngandhong, Gantiwarna, Klathèn|Ngandhong]] | [[Sawit, Gantiwarna, Klathèn|Sawit]] | [[Towangsan, Gantiwarna, Klathèn|Towangsan]]
|}  
</center><noinclude>[[Kategori:Cithakan desa/kelurahan ing Kabupaten Klathen]]</noinclude>

Navbox Kabupaten[besut sumber]

{{Navigasi ID Kabupaten
| name = Kabupatèn Klathèn
| title = [[Kabupatèn Klathèn]], [[Jawa Tengah]]
| image = [[Gambar:Lambang Klaten.png|30px|Lambang Kabupatèn Klathèn]]
| group1 = Kecamatan
| list1 = <div>
{{nowrap|[[Bayat, Klathèn|Bayat]] •}}
{{nowrap|[[Cawas, Klathèn|Cawas]] •}}
{{nowrap|[[Cèpèr, Klathèn|Cèpèr]] •}}
{{nowrap|[[Delanggu, Klathèn|Delanggu]] •}}
{{nowrap|[[Gantiwarna, Klathèn|Gantiwarna]] •}}
{{nowrap|[[Jatinom, Klathèn|Jatinom]] •}}
{{nowrap|[[Jaganalan, Klathèn|Jaganalan]] •}}
{{nowrap|[[Juwiring, Klathèn|Juwiring]] •}}
{{nowrap|[[Kalikotès, Klathèn|Kalikotès]] •}}
{{nowrap|[[Karanganom, Klathèn|Karanganom]] •}}
{{nowrap|[[Karangdawa, Klathèn|Karangdawa]] •}}
{{nowrap|[[Karangnangka, Klathèn|Karangnangka]] •}}
{{nowrap|[[Kebonarum, Klathèn|Kebonarum]] •}}
{{nowrap|[[Kemalang, Klathèn|Kemalang]] •}}
{{nowrap|[[Klathèn Kidul, Klathèn|Klathèn Kidul]] •}}
{{nowrap|[[Klathèn Tengah, Klathèn|Klathèn Tengah]] •}}
{{nowrap|[[Klathèn Lor, Klathèn|Klathèn Lor]] •}}
{{nowrap|[[Manisrengga, Klathèn|Manisrengga]] •}}
{{nowrap|[[Ngawèn, Klathèn|Ngawèn]] •}}
{{nowrap|[[Pédhan, Klathèn|Pédhan]] •}}
{{nowrap|[[Polanharja, Klathèn|Polanharja]] •}}
{{nowrap|[[Prambanan, Klathèn|Prambanan]] •}}
{{nowrap|[[Trucuk, Klathèn|Trucuk]] •}}
{{nowrap|[[Tulung, Klathèn|Tulung]] •}}
{{nowrap|[[Wedhi, Klathèn|Wedhi]] •}}
{{nowrap|[[Wanasari, Klathèn|Wanasari]]}}
</div>
}}<noinclude>
[[Kategori:Cithakan kecamatan Indonesia|Klathèn]]
</noinclude>

Conto kasilé[besut sumber]

Kragilan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanGantiwarna
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Kragilan, iku salah sawijining désa / Kalurahan ing Kecamatan Gantiwarna, Klathèn.

Delengen uga[besut sumber]

Pranala jaba[besut sumber]


Pranala[besut sumber]

(Situs resmi saben désa durung ana nanging apiké diisi situs resmi Kabupatèn waé, sing bisa digolèki nganggo situs Yahoo utawa Google)

lan sapanunggalané.

Asil[besut sumber]

Artikel rintisan ngenani désa lan kelurahan ing Jawa Tengah lan Dhaérah Istiméwa Yogyakarta wis pepak. Saiki ngancik désa lan kelurahan ing Jawa Wétan, sabanjuré Jawa Kulon, Kalimantan lan laladan liyané.