Wes Hoolahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wes Hoolahan
FIFA WC-qualification 2014 - Austria vs Ireland 2013-09-10 - Wes Hoolahan 12.JPG
Hoolahan main kanggo timnas Irlandia ing taun 2013
Katerangan priangga
Jeneng dawa Wesley Patrick Hoolahan[1]
Tanggal lair (1982-05-20) 20 Mèi 1982 (umur 40)
Papan lair Dublin, Republik Irlandia[2]
Dhuwur 1.68 m (5 ft 6 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 14
Karir nom
Belvedere
Shelbourne
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2005 Shelbourne
2005–2006 Livingston 16 (0)
2006–2007Blackpool (nyileh) 42 (8)
2007–2008 Blackpool 45 (5)
2008–2018 Norwich City 323 (47)
2018–2019 West Bromwich Albion 6 (0)
2019–2020 Newcastle Jets 5 (0)
2020– Cambridge United 38 (7)
Tim nasional
2002–2003 Republik Irlandia U-21 9 (1)
2007 Republik Irlandia B 1 (0)
2008–2017 Republik Irlandia 43 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 2 October 2021 (UTC).


Wesley Patrick Hoolahan (lair 20 Mei 1982) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Cambridge United" (PDF). English Football League. p. 16. Dibukak ing 19 September 2020.
  2. a b Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. p. 201. ISBN 978-1-84596-601-0.