Lewis Simper

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lewis Simper
Katerangan priangga
Tanggal lair (2001-09-03) 3 Sèptèmber 2001 (umur 20)
Dhuwur 1.81 m (5 ft 11 in)[1]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Karir nom
000–2020 Cambridge United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020– Cambridge United 0 (0)
2020St Neots Town (nyileh) 7 (0)
2020St Neots Town (nyileh) 3 (1)
2020–2021Concord Rangers (nyileh) 7 (2)
2021Yeovil Town (nyileh) 1 (0)
2021–Concord Rangers (nyileh) 10 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:04, 9 February 2022 (UTC).


Lewis Simper (lair 3 September 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]