Shilow Tracey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Shilow Tracey
Katerangan priangga
Tanggal lair (1998-04-29) 29 April 1998 (umur 23)
Papan lair Northfleet, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.79 m)[1]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
(nyileh soko Tottenham Hotspur)
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2016 Ebbsfleet United 0 (0)
2016– Tottenham Hotspur 0 (0)
2020Macclesfield Town (nyileh) 7 (1)
2020–Shrewsbury Town (nyileh) 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:31, 25 November 2020 (UTC).


Shilow Tracey (lair 29 April 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Shilow Tracey profile". Tottenham Hotspur F.C. Dibukak ing 4 June 2018.